Dag 03 – Mina föräldrar

Det är så svårt att skriva om mina föräldrar utan att behöva lämna ut så mycket. Men jag försöker.

Mina föräldrar är skilda sen många år tillbaka. Jag valde att bo med pappa när dom skulle skiljas. 

Pappa älskade musik och akvarium/fiskar. Det var hans två största intressen och det såg man ju om man var hem till honom. Han gillade också att laga mat och brukade ofta ”göra nåt nytt”, gjorde aldrig nåt efter recept. Pappa är inte längre i livet. Han dog i sviterna av en obotlig lungsjukdom (IPF) i början av maj. Ni som följer mig vet ju redan om detta.

Jag har alltid varit pappas flicka men jag tog det ändå mycket bättre än jag trodde att jag skulle.  Han bodde bara någon km från mig.

Mamma bor nere i Göteborg tillsammans med sin man sen en del år tillbaka. Ganska skönt att få komma iväg från Östersund ibland och besöka dom (mina syskon bor ju där nere också). 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *