Dag 29 av 30: Hur jag är som person

Låter kanske klyschigt men jag är väldigt snäll och omtänksam. Tror gott om dom allra flesta människor. Är väldigt lugn av mig men när jag blir arg så blir jag riktigt arg, kastar saker på golvet, skriker, men jag har lärt mig att hantera det mer och mer.

Jag är även en bra lyssnare. Även om jag inte vet vad jag ska svara så förstår man att jag ändå lyssnat och att jag bryr mig.

Jag ofta sarkastisk och har mycket humor.

Jag är även lite konflikträdd. Jag kan skriva en kommentar i en tråd i någon grupp på Facebook och svarar nån på den så vågar jag inte läsa. Samma sak gäller mail, jag vågar inte läsa då jag fått svar på ett. Men det ligger faktiskt nåt bakom, så det är inte så konstigt.  På Lunarstorm-tiden så var jag utsatt för mycket skit. Jag fick elaka mail och gästboksinlägg där var och varannan dag. Mitt ex fick varje gång jag fått nytt mail eller gästboksinlägg kolla om det var elakt innan jag kunde läsa själv. Han raderade allt elakt. Jag har börjat bli bättre och är inte lika konflikträdd som jag har varit förr. Jag tar ett andetag och öppnar det där mailet eller klickar mig vidare till svaret på min kommentar på Facebook. För det mesta är det ju inget elakt alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *