Dag 3 och 4 av utmaningen (LCHF)

Onsdagar är det fasta eller 500 kalorier totalt som gäller. Jag hade tänkt att fasta helt men jag kände att jag behövde få i mig nåt så det blev lite kyckling med lite majonnäs till sent igår kväll.

Jag har fått mina utslag igen, dessa jobbiga kliande som kommer då jag inte äter mycket kolhydrater. Dom utslagen är jag faktiskt glad för, det visar att jag gör rätt! Bara jobbigt då det kliar men tar en Clarityn och det lindrar.

En dag i veckan är det tillåtet med mejeri så idag blev det en sallad köpt på affären med ost i. Ost är nåt jag älskar och det är det jag annars kommer sakna under utmaningen,

Nån mer promenad har det inte blivit än eftersom jag fått ett jäkla skavsår igen. Det var en ren pina då jag var iväg till affären tidigare. Ja, jag fick ju en VÄLDIGT kort promenad idag.

Idag då jag vägde mig så stod vågen på 128,1. I fredags stod den på 130,4. Det är mest vätska men det är BRA ändå!

lchf

3 reaktioner på ”Dag 3 och 4 av utmaningen (LCHF)”

  1. Superstarkt jobbat! Riktigt imponerad av dig Maria. Inte alls den tjej jag först lärde känna. En mycket glädjande utveckling. <3

  2. Hej! Så kul att läsa din blogg. Trots motgångar och problem så ger du inte upp utan kämpar på. Bra jobbat! Kul att du blandar vardagsbestyr med recept och musik. Tummen upp! Med din inställning kommer du att klara allt du vill. Kram på dig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *