Dag 5,6 och 7 av utmaningen (LCHF)

Det går bra med LCHF utmaningen, förutom att det råkade bli mejeri två dagar på raken. Var tillåtet med mejeri en dag i veckan. Men jag ser till att göra helt som man ska från nu istället. Jag har verkligen inte orkat med att laga mat så i fredags åt jag resterna av den sallad jag köpte i torsdags och den innehöll ju både keso och vanlig ost.

Jag väger 128.0 idag men det är ju inte speciellt konstigt så som jag har hållit igång dom senaste tre dagarna. Då jag vägde mig några dagar  innan utmaningen startade så vägde jag 130,4!

Jag har ju inte kunnat ta mina promenader den här veckan. Jäkla skavsår! Jag har ett par skor som jag kan gå i och som jag hade på stan men det är inga man går flera kilometer i. Känner inte av skavsåren i dom och jag hade dom då jag var på stan också.  Eftersom jag ju inte kunnat ta promenader så tog jag ju tag i städningen av mitt förråd och det var ju faktiskt riktigt bra motion och träning. Bära tungt till grovsoprummet samt bära in en del kartonger till lägenheten för att gå igenom och sen ställa in i förrådet igen. Man får hitta annat att göra om man inte kan ut och gå. Känner mig nöjd!

Jag vet att jag ofta får skavsår, men jag vet inte om det är för att mina fötter fortfarande inte är vana med att få ha skor på sig igen eller att jag helt enkelt har väldigt tunt skinn. Angående det med att fötterna kanske inte är vana.. Jag satt ju bara hemma jämt förr och kunde vara ut kanske 2-3 gånger om året i flera års tid, så inte så konstigt om mina fötter reagerar.

Imorgon kommer jag nog inte göra nåt alls. Lär ju vara helt slutkörd! Funderar på att ta en helfasta, återstår att se. Helfasta fungerade ju bara förra veckan med.

Imorgon börjar vecka 2 av 5 med utmaningen.

 

lchf

2 reaktioner på ”Dag 5,6 och 7 av utmaningen (LCHF)”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *