Dag tre med äggfasta

Det blev tre ägg med majonnäs och salt till frukost/lunch och till middag blev det äggröra på tre ägg och lite ost på samt majonnäs till det. Ingen bild på äggröran då den blev lite misslyckad.

_______

Just nu sitter jag och planerar den strikta delen av äggfastan för på lördag kan jag äntligen börja äta mer varierat igen och göra så i fem dagar. Jag försöker att få till det lite mer varierat med den strikta delen eftersom jag annars bara äter antingen kyckling under en veckas tid eller biffar. Jag tycker att det är så svårt, eftersom man inte ska överskrida tio kolhydrater/dag. Det är ju en anledning till att jag oftast äter biffar med bea alt majonnäs eller smör till middag.

Jag funderar på att göra LCHF langos smeten på lördag, men istället för att klicka ut smeten på plåten stå smetar jag ut den på plåten ( som rulltårta tillex ), sen då det varit i ugnen lägga på lite räkor ost och lök och rulla ihop och skära… Måste ju bli gott. Det kan ju inte bli äckligt i alla fall.

På söndag lär det väl bli rester av den där rullen  till frukost och en mugg fettkaffe. Fettkaffe lär det ju bli minst en gång om dagen i fem dagar med tanke på att det är det lättaste sättet för mig att få i mig fettet på. Även te med kokosolja går ju bra, dessutom är det gott. På kvällen vet jag inte än riktigt, kanske kyckling eftersom jag inte ätit det på en vecka nu.

När äggfastan är slut så skriver jag hur mycket jag gått ner. Ingen idé nu första veckan då det mest bara är vätska jag gått ner.

________

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *