Dagarna med älskling

Stefan kom ju till mig i torsdags och igår åkte han hem. Det känns så tomt just nu och jag mår inget vidare, lite deppig.

Vi har haft det väldigt bra då han varit hos mig dessa dagar. I fredags åkte vi in till stan så han fick se lite av den och så gick vi och åt buffé på Eastern Palace. Sen var vi ner en sväng till Badhusparken och kollade lite och tog lite bilder. Det blev en del fina bilder där faktiskt.

Staty Bahusparken

Vi passade även på att kolla karusellerna lite , ingen av oss åker karuseller men det var kul att kolla lite. Det fanns några marknadsstånd där i närheten av karusellerna och vi eller ja snarare Stefan hittade tre MJ prylar åt mig  i form av en mössa, en pin och ett halsband. Sen gick vi och fikade på Törners för att efter det gå och köpa lite vin för fredagsmys med ost, kex och vin.

Vi har varit ute och gått varje dag och oftast har det blivit två omgångar. Jag kommer försöka fortsätta med promenaderna nu även då jag vet att det kommer bli lite tråkigt då jag inte har Stefans sällskap. Det roliga är att jag sprang lite på fredagskvällen. Det var Stefan som fick mig till att göra det.

Under helgen var vi iväg och plockade en del blåbär, tror det blev 2,5 liter blåbär. Det hade kunnat bli mycket mer men jag orkade helt enkelt inte plocka alltför länge dels på grund av massor med mygg första omgången vi var iväg och plockade och sen att jag bara ledsnade. Stefan hade ju kunnat fortsätta i flera timmar till med att plocka. Det blev en smulpaj av en del av blåbären.

Blåbär

I måndags åkte vi ( jag, Stefan och min pappa )iväg en tur till Tännforsen så Stefan fick se det. Vi stannade till även vid Ristafallet ( där spelades en del scener i Ronja Rövardotter in faktiskt ) , tog lite kort och åt våfflor. Sen var vi till pappa och åt middag och stannade där lite väl länge dvs klockan var runt 01.30 då vi gick hem.

Tännforsen

Igår vaknade jag och Stefan tidigt så bestämde oss att se till att han packade och sen åkte vi in till stan vid 11 tiden. Vi tänkte äta nåt på stan innan hans tåg gick strax efter 15.00. Vi var lite väl tidiga till stationen så vi satt där i ca tre timmar haha. Men vi spenderade ju tiden ihop och då gick tiden fort ändå.

Började gråta lite smått då jag gick till bussen från tågstationen efter jag sagt hejdå till Stefan. Inte så konstigt faktiskt. Men det kanske blir så att han kommer upp till mig igen i september eller i oktober och sen kommer ju jag ner till honom strax innan jul så det kommer inte alls gå lika lång tid emellan som vi träffas igen som det gjorde nu. Förra gången vi träffades IRL var ju i slutet av januari.

17 september firar vi två år ihop. Vi önskar ju båda att vi kunnat träffats IRL mycket oftare under denna tid. Vi har ju bara träffats två gånger än. Men vi trivs så oerhört bra ihop och det känns som att vi känt varandra i många år. Vi är ju så lika på många sätt och tycker lika om mycket och är överens om så mycket också. Ingen av oss kräver nåt av den andra. Han bryr sig oerhört mycket i mig och han stärker mig psykiskt. Då vi var vid Ristafallet och Tännforsen så frågade han flera gånger om det gick bra för mig att gå om jag ville hålla hans hand, om han skulle gå lite lugnare. Frågade om jag hade huvudvärk ( jag har en tendens att få det ofta ), om jag hade yrsel… Älskar honom mycket för att han bryr sig i mig så mycket. Jag bryr mig ju i honom med såklart. Men jag är verkligen inte van med att vara ihop med någon som tänker på och bryr sig i mig lika mycket som han faktiskt gör.

Puss älskling

Stefan och jag

 

1 reaktion på ”Dagarna med älskling”

  1. Måndagens tur västerut var jäkligt trevlig. Stefan bidrog verkligen till denna trevliga dag då han är såå jäkla trevlig. Så kul att ni har funnit varandra. 🙂
    /Pappa. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *