Daglig verksamhet

Idag var jag iväg på ett möte där jag ska få vara några dagar i veckan. Det verkar vara riktigt toppen för mig då man får ta det lugnt och göra mest vad man vill där. Vill jag bara sitta med hörlurar och lyssna på musik i flera timmar så är det okej. Vill jag sitta ensam helt är det okej. Man kan baka, lägga pussel ( de hjälper ett loppis i stan att kolla pussel), fika, se en film, läsa en bok, färglägga… Det är även så lätt att ta sig dit. Jag kommer verkligen ge detta en chans faktiskt.

Jag kommer inte börja än och jag ska fundera under helgen vilka dagar jag vill iväg på. Det blir  efter 12 dessa dagar jag vill dock eftersom jag känner att det kan vara bäst i början så jag har förmiddagen på mig och känna efter ordentligt hur jag mår psykiskt och så. Jag har inga problem med att komma upp på dagarna om jag ska iväg någonstans på morgonen. Jag var ju iväg till tandläkaren och tandhygienisten flera gånger och det har ju varit på morgonen.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.