Daglig verksamhet

Senaste gångerna som jag kommit hem från dagliga verksamheten så har jag inte alls varit så trött och haft huvudvärk som jag haft förut då jag varit dit eller ja efter att överhuvudtaget ha åkt buss. Det är så himla skönt att komma hem och inte vara helt slut i kropp och själ. Jag hoppas att detta håller i sig. När det känns så här så känns det inte lika jobbigt heller att eventuellt tvinga mig iväg om jag vaknar till exempel en torsdag och jag känner att jag inte mår bra alls psykiskt. 

Är ju ändå stolt över mig själv som varit iväg några gånger till dagliga trots att jag nån gång känt att minsta lilla fått mig att gråta. Förr hade jag bara stannat hemma en sådan dag. Jag märker ju att det går bra efter att jag kommit iväg hemifrån. 

Snart är det 1 år sedan som jag började daglig verksamhet och jag är stolt över mig själv för det också. Jag trodde inte att jag faktiskt skulle klara av det och faktiskt komma iväg så många gånger som jag nu gjort. Jag har ju till och ökat på med två dagar från dom två dagar jag hade i början. 

Framöver kanske jag vill göra annat än bara pyssla och komma till ett annat ställe, men det får jag ta med tiden. Jag borde inte stressa och tänka att jag ”måste” göra mer. Det är ju det som är så bra med daglig verksamhet, man får göra det man själv orkar med. Om man hamnat på ett ställe och det inte fungerar alls så är det bara att säga till så letar man efter annat ställe helt enkelt. Nu passar ju pyssla mig bäst tills vidare. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *