Dags att färga håret igen

Nu har jag precis beställt hårfärg igen. Jag tänkte köpa på stan men det glömde jag ju så klart bort helt då jag var där tidigare idag. Det blir samma färg som sist jag färgade håret. Beställer  på eleven.se eftersom det är ju fraktfritt där och har ju handlat där förr med och alltid varit nöjd. Så, om (kanske) några dagar blir det att färga håret igen vilket faktiskt behövs. Jag gillar att jag faktiskt inte är feg då det gäller att testa på andra färger. Min normala hårfärg är så mörk ändå så det syns inte så mycket då jag färgar. Ska jag få det att synas ordentligt får jag göra det hos frisör men det har jag verkligen inte råd med.

Ska bli kul och se om jag kladdar ner ansiktet lika mycket denna gång som sist haha.

899_red_violet_500x500

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *