Dags för ny legitimation snart

Det gäller att vara ute i god tid, när man heter Maria Wikander alltså.

Min legitimation går ut i mitten av april och idag bokade jag tid hos polisen för att skaffa mig ett nytt, i god tid. I mitten av mars ska jag iväg. Hellre vara ute i god tid och dessutom boka tid då jag väl har det på hjärnan än låta tiden gå och glömma bort det helt. Det kostar ju 400 kronor men det har jag faktiskt råd med. Kommer ju kosta att åka buss också både dagen jag är iväg och cirka en vecka efter och hämta ut det. Jag hoppas på skjuts för båda gångerna jag ska iväg så jag slipper bussen, men det är svårt då man inte känner några med bil.

Jag tycker det är skönt att vara ute i god tid vad det än är det gäller.

Det ska bli kul att få se hur bilden på mig kommer se ut. Sämre än nuvarande eller som förra gången? Jag vet att jag inte är ensam om att verkligen inte alls gilla bilden på ens leg. Tänk att dessa bilder allt som oftast blir så kassa!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen