Dags igen

Jag är sjuk igen. Blev det natten mot tisdag förra veckan. Hade 39,1 i feber och det har jag nog inte haft sedan jag var liten. Feber, hosta, allmänt slö, illamående så jag spytt (åt tre ordentliga måltider förra veckan), ont i halsen. Jag fick i mig en del fil och mackor under helgen.  

Jag har inte varit sjuk så här ofta förr. Jag tänkte första gången jag blev sjuk efter att jag började på dv att det kan bero på att jag rör mig mer bland folk, åker buss… Men alltså, jag borde ju ha blivit sjuk tidigare då. Tänker att mitt immunförsvar inte är det bästa efter att ha suttit hemma så många år och sen ut och vistas bland andra, speciellt åka buss. 

Pratade med S igår om detta. Det behöver ju inte vara så men jag tycker att jag är mer sjuk och alltid en hosta varje gång sen vaccinet. Innan vaccinet så blev jag inte sjuk lika ofta och blev jag sjuk så höll det i sig en två dagar och jag fick aldrig mer än runt 37,5 i temp vilket bara är förhöjd temp för mig då jag normalt ligger på runt 36,2… Eller så har jag bara haft en rejäl otur sen ett år drygt nu.

Det känns som att jag knappt hinner bli frisk innan jag är sjuk igen.

Igår startade dv igen efter att ha varit stängt i tre veckor. Så jag fick skriva ett sms och tala om att jag varit sjuk hela veckan som varit och att jag fortfarande inte är frisk. 

Det börjar bli bättre men jag ska nog stanna hemma veckan ut. Jag orkar knappt tänka på att gå ut med sopor. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *