Dags igen

Imorgon startar dagliga verksamheten igen efter att ha varit stängt i tre veckor och alltså dags för mig att åka iväg dit på torsdag. Dessa tre veckor som det har varit stängt har gått fort. Jag både vill och inte vill iväg, men jag känner samtidigt att det ju faktiskt är bra för mig att komma iväg några timmar några dagar i veckan.  Det har ju känts bra innan det blev stängt i några veckor så borde ju fortsätta kännas bra nu då det öppnar igen.

Jag har ju funderat på att utöka mina dagar jag är dit och jag ska nog ta och göra det.  Tre dagar och två timmar varje dag. Det är inte mycket men det räcker för mig just nu. Jag vill utöka mycket för att jag faktiskt kommer få lite mer pengar ju mer jag är där. Det är ju inte mycket man får men det hjälper till lite ändå.  Tack och lov är detta inga pengar som Försäkringskassan bryr sig om. Jag har kollat för säkerhets skull.

Sen kommer jag ju till slut vara iväg varje dag och hela dagarna, men det får ta den tid det tar för mig innan det blir så. Min kropp och hjärna ska ju få en chans att vänja sig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *