Därför bloggar jag

Jag känner att jag borde skriva ett inlägg där ni som läser min blogg får veta varför jag bloggar. Att skriva i bloggen är ett sätt för mig att kunna skriva av mig på då jag känner mig nere men även glad. Jag skriver här för min egen skull för det mesta men jag vill inte att bloggen ska bli dyster så jag livar upp den ibland med musiktips, humor och annat.

Jag har alltid gillat att skriva Jag har alltid gillat musik och jag har så länge jag kan minnas mått dåligt psykiskt så då är det inte alls konstigt att min blogg inriktar sig på det.

Sen att jag har en massa planer uppsatta och att det kanske är så att vissa av dom planerna inte blir nåt mer av än just planer har ju sin förklaring i hur jag mår. Min sociala fobi, som börjar bli bättre och bättre, samt lite andra saker. Jag är inte ”frisk” nog än att ta tag i en del av mina planer. Men som ni som faktiskt följer min blogg märkt så har det hänt mycket i mitt liv på det senaste året. Jag har gjort saker som jag velat göra etc.

Jag vill mycket av mitt liv, men det är som att det är nåt inom mig som bara sätter stop. Jag vet vad jag vill göra. Men den dagen kommer ju tids nog då det där stoppet inte längre finns och det bara är fritt fram för mig. För som det ser ut nu i livet mitt så är jag på god väg, men det kommer att ta flera år och det är jag beredd på och det har jag även räknat med.

Några frågor på detta? :S

Bildkälla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *