Den första presenten

I tisdags fick min systerdotter Elvina sin present från mig och S. Det blev en snuttefilt och den verkar vara uppskattad. Jag funderade på att ge något klädesplagg men det har hon ju redan och kommer ju få av andra också. En snuttefilt tyckte jag blev bra.

Jag blev bara så paff att presenten kom fram så snabbt som den gjorde. Jag beställde natten mot måndagen och på tisdag hade den kommit fram. Aldrig varit med om att något jag beställt skickats och kommit fram så fort. Jag beställde i min systers namn men betalade själv då det är enklast så slapp jag betala för frakt ännu en gång. Synd jag inte kunnat ge presenten personligen men nu är det ju som det är. Man bor många mil ifrån varandra och så pandemin på det.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *