Den här veckan har jag inte mått så bra

Det var längesen nu som jag mådde så här. Jag kan börja gråta precis när som helst och vill som ingenting. Känner mig elak och vill bara vara.  Jag tog ledigt från dagliga verksamheten, jag skickade sms dit och skrev precis som det var. Så de där vet om att jag är inne i en jobbig period.

Vi får se hur det blir kommande vecka. Jag kan känna mig okej men det ska ju även fungera bra för mig att ta mig dit med buss och hem sen igen också utan att riskera att få panik. 

Det är skönt att slippa att må så här hela tiden som jag gjort förr, jag var så van att må dåligt så jag tänkte inte ens på det. Nu då det kommer en sådan här period så känns det bara extra jobbigt. 

Jag vet oftast inte varför jag mår dåligt psykiskt, deprimerad. Det bara är så ibland för mig. Så, det är jobbigt när någon frågar varför jag mår som jag gör. Det är bara så jag fungerar helt enkelt. 

Jag har varit nära att shoppa nya väskor och en Macbook Air men jag har låtit bli. Jag har ju en dator, jag har flera väskor. Ny dator blir det bara när den jag har slutar fungera. 

Jag har tänkt att skära mig också.

Jag har vänt på dygnet också, men jag har lätt för att vända rätt på det igen så det gör inget. 

Men jag har inte shoppat, jag har inte skurit mig. Så jag är faktiskt stolt över mig själv som låtit bli. 

Jag gör så gott jag kan ändå. 

Jag hoppas att kommande vecka blir bättre. 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *