Den här veckan…

… Var jag faktiskt iväg till dagliga verksamheten dagarna som är tänkt. Gjorde ny beställning diamond paintings, men den sidan som beställdes från och som man beställt från tidigare kunde inte fakurera kommunen längre så nu måste jag hitta annan sida som kan fakturera. Lite trist när jag hade hittat tre så fina motiv. Jag har hittat en sida och ett annat motiv jag vill ha, så nu får vi se nästa vecka om det fungerar att beställa från den sidan. 

I torsdags fick jag ju pengar så då passade jag på att ta en promenad till Lidl och handla lite. Jag ska försöka ta mig iväg dit lite oftare nu har jag tänkt. Det blir ju mycket billigare att handla där än på Coop Torvalla som är ganska dyra. 

Jag hoppas att jag kommer iväg onsdag – fredag även kommande vecka. Jag måste inte, jag får göra som jag vill egentligen. Orkar jag verkligen inte komma så hör jag bara av mig. Men gånger jag inte varit iväg har jag varit snorig, haft huvudvärk, mått skit psykiskt eller så har det varit annat. Jag har inte stannat hemma utan någon speciell anledning. 

De där på dagliga tycker att jag gör det bra ändå som kommer och är där 13-15 en dag i månaden om det blir så.  Jo, det är ju faktiskt sant… Jag gör det bra ändå. Med tanke på alla år jag har suttit hemma och inte varit ut och träffat folk så här. Dessutom har det varit en ny ”personal” mest varje gång jag varit iväg och bara det har ju kunnat göra det jobbigt för mig förr. 

Igår ångrade jag lite att jag inte hade tagit med mössa då jag var ut, Men jag visste ju inte att det skulle bli rena skitvädret då jag skulle hem från dagliga…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *