Denna dag kunde ha startat så mycket bättre

Jag vaknade med rejäl huvudvärk varpå jag tog två Treo, 5 minuter senare så var jag tvungen att spy. Bäddade sen ner mig i soffan och tittade en stund på någon barnfilm på TV3 men jag orkade bara 20-30 minuter innan jag gick och lade mig i sängen istället för att lyssna på en podcast och vila. Sen sov jag ca 4-5 timmar. Hade fortfarande huvudvärk då jag vaknade men inte lika hemsk som tidigare skönt nog. Tvingade mig att göra mat och tvingade i mig den, nu mår jag mycket bättre. Tog en Treo igen efter maten och nyss var jag iväg till affären en sväng så jag fick mig lite frisk kall luft. Mår mycket mycket bättre nu faktiskt. Det var längesen jag hade sån huvudvärk så att jag faktiskt spytt.

Dom gånger jag har spytt har varit då jag fått i mig för mycket alkohol, så då jag får sån här värk och även spyr utan att ha druckit någon alkohol så blir jag så nojig och tror jag fått hjärnhinneinflammation. Det är inte så konstigt eftersom mitt ex hade just hjärnhinneinflammation för en del år sedan och det har satt sig i mig. Blir orolig varje gång jag hör om någon som spytt och har huvudvärk .

Förr hade jag huvudvärk minst en gång i veckan , vilket jag inte har nu tack och lov. Har haft det ända sen jag gick i 7an.

Gångväg

1 reaktion på ”Denna dag kunde ha startat så mycket bättre”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen