Deppig deppig och än mer deppig

Hatar den här tiden på året. Fy fan alltså. Sen att jag fick papper från kommunen idag gjorde ju inte saken bättre precis. Det var ang utredning om God man samt kontaktperson. I utredningen stod det att jag lever i ren misär och att min ekonomi är ansträngd. Att jag har ett osocialt liv (jo jag har ju det , men det kan inte hjälpas. Dock har jag ju nu fått en vän som jag bestämt med att vi ska ses minst 1 gång i månaden. Båda två behöver det och jag älskar verkligen den här vännen. Jag har aldrig haft någon riktig vän tidigare). Ja sen var det väl mer som stod men jag blev så förbannad då jag läste det om att jag skulle ha ansökt om God man, jag har ju inte ansökt om en sådan. Jag är ganska säker på vem det är som vill att jag ska ha en sådan. Snart skiter jag i om jag har kontakt alls med nån i min familj. Jag får ju bara skit. Ja, jag vet att dom försöker göra så gott dom kan för att jag ska ha det bra etc men för fan jag är VUXEN och dom ska fan inte hålla på och lägga sig i allt jag gör i mitt liv. Jag blir ju bara med deppig av det.

 

Jag lever inte heller i misär. Visst har jag haft och har det ganska stökigt men för nån som har det nästan kliniskt rent hemma så ser det nog mycket värre ut än vad det är faktiskt.

Micke tog min mobil ganska med en gång efter att jag läst det om misär och god man. Han ringde till soc men fick väl inte tag på nån så han ska ringa dit imorgon igen. Även skulle han ringa till det nummer och ja den ”kärring” jag har på LSS tjosanet.  Det måste ha blivit nåt missförstånd tror Micke då det gäller god man iallafall.

Jag blir så förbannad då jag inte ens får visa att jag klarar mig själv utan att andra bara ska nedvärdera mig. Jag blir så less på att läsa att jag har asperger också då jag inte till 5 öre tror att det är det jag har egentligen. Ja nu står det ju i min journal att jag har det så inte så mkt att göra nåt åt just nu.

 

Fan vad dessa två senaste veckorna mest bara varit skit. Det enda bra var i helgen då jag var till Betty, min underbara älskade fina bästa vän. Hon tog så bra hand om mig. Jag låter detta inlägg vara publikt. Jag kommer dock skriva ett mer utförligare inlägg, om det blir ikväll vet jag inte. Men det inlägget kommer jag att sätta lösenord på. Lösen får man fråga efter, vem som helst får det inte.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *