Deppigt och jobbigt

Det märks att jag inte mår så bra psykiskt för jag har legat och sovit mest hela dagen. Var vaken i några timmar på eftermiddagen för att äta lite och sen somnade jag om och sov tills klockan 0.00 cirka. Jag känner mig deppig och vill bara sova. Vill inte göra annat och känner att jag inte orkar annat. 3e dagen jag mått dåligt. Less på detta. Sen har jag varit dum och gjort mig själv illa igen. Jag hatar mig själv efter jag gjort mig själv illa. Jag gjorde samma sak som sist och precis bredvid det förra såret men denna gång var det en annan sak jag använde.

Dags för mig att börja på psykiatrin kanske? Att jag gör mig själv illa visar ju att jag inte mår bra alls!

Vill bara skita i allt igen 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *