Det är en bra dag idag samt en avi från posten

Jag mår ovanligt nog väldigt bra idag  🙂  party . Tänk om jag kunde få må såhär oftare?  Fast då jag vaknade av att mobilen ringde i förmiddags kände jag mig halvt död eller hur jag ska beskriva det. Det kändes som att jag inte hade sovit någonting alls inatt, men sovit har jag ju. Somnade väl strac efter 01 och mobilen ringde vid 11.

Fått ett paketavi från gymgrossisten.com som gör mig fundersam och nyfiken. Kan hämtas ut efter 16.00 idag, men jag väntar tills nästa vecka då jag ska träffa Lena igen (kontaktperson och även en person som har funnits i mitt liv i många år) och utnyttjar henne lite för att ev handla lite på samma gång. Hon ställer så gärna upp, det vet jag.

Jag kunde inte hålla mig för skratt då jag såg vart paketet var ifrån. Ni som känner mig IRL vet precis varför jag skrattade åt detta. Jag undrar varför dom skickat till mig. Jag har kollat så det står mitt namn också så det är rätt. Jag kan ju maila dom och fråga, men det är ju roligare att inte alls veta. Det verkar inte vara nåt stort eller så för paketet väger endast 0.1 kg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *