Det är en speciell dag idag

Idag skulle du pappa ha fyllt 70 år om du fortfarande levde. Grattis pappa var du än är. Jag tänker på dig extra mycket idag. Jag tänkte ha en sådan kväll vi brukade ha ibland, lyssna på musik och dricka. Det var något jag tyckte om. Jag orkar inte iväg till askgravlunden för att lämna blommor men jag vet ju att du inte hade brytt dig ändå om jag orkade iväg eller inte (du hade ju tyckt om att man var dit men du skulle inte ha det kravet att jag måste dit) och tyckt att bara man tänker på dig lite extra duger.  Jag letade efter en rolig bild jag har på dig, du vet den där jag tog på dig då du hade min fejk läderjacka som var turkos samt din cowboyhatt men jag hittade den inte. Men en äldre bild på dig i naturen där du älskade att spendera din tid duger det med. Inte så bra kvalité men det syns ju att det är du på bilden. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *