Det är på gång…

Nu börjar det att likna ett hem hos mig. Så himla skönt att få det städat ska ni veta! Det hade blivit rejält stökigt hos mig under denna tid i år som både jag och Micke mått riktigt kasst. Nu bara genom att få bort allt från golv och köksbänk så känner jag mig lite piggare och att jag mår lite bättre. Nu gäller det ju bara att hålla det städat och se till att diska efter varje gång man ätit. Då jag mår hyffsat så har jag ju haft en dag i veckan som jag städar på och jag hoppas att jag kommer att återgå till den vanan.

Apropå vana.. Jag sover fortfarande på nätterna. Somnar vid 22-23 tiden varje kväll och vaknar mellan 6-9 tiden mest varje dag. Jag har även börjat med mitt kvällsfika igen, dvs te och två hårdbrödsmackor. Skönt med vanor 🙂

Imorgon kommer dom och fortsätter med städandet. Sen då dom är klar ska jag göra det fint och mysigt, byta gardiner och sånt. Fick ju en kartong med gardiner, kuddöverdrag, överkasst etc av mamma då hon var hit till Östersund och hälsade på mig i somras.

Jag ska även ta och kolla efter lite mattor.. Jag äger bara en enda matta. Det blir ju så kallt på golvet hos mig på vintrarna så fler mattor är ett måste. Ska även fixa nya tallrikar (jag har ju kastat sönder flera av mina tallrikar i mina vredesutbrott ). Det kommer bli så bra så då allt är klart och fint känner jag.

Ja och idag fyller ju älskade Micke år. 38 år blev han idag. Vi firar han inte på nåt speciellt sett. Inget har han fått av mig heller, men han nöjer sig väl med att han vet att han har mig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *