Det blev inget som tur är

 

Men det var då själva fan!  Eftersom en ifrågasatte mig så:

Innan ni fortsätter att läsa: jag shoppar då jag har ångest eller mår s k i t rent ut sagt psykiskt. Det är/var ett sätt för mig att tänka på annat och typ kväva hur jag mår. Jag har shoppat för mycket och har skulder, jag har självskadebeteende som är att jag skär mig, jag äter för mycket därav tjock.  Men jag försöker jobba på det och sluta med allt sånt som bara är dåligt för mig. DÖM MIG FÖR FAN INTE OCH DU SOM KOMMENTERADE NYSS HAR SAMMA IP SOM DEN SOM IFRÅGASATTE VARFÖR MIN BROR BETALADE BILJETTEN TILL YRAN. DITT IP ÄR BLOCKAT NU! Så nu kan ni läsa resten.

 

Har varit så nära att beställa något från sidor jag brukar handla från under fredagen men jag låter bli. Påslakanset och lampor har jag kollat och även nya handdukar till badrummet.

Men jag har ju precis rensat bland mina påslakanset och en som bor ensam behöver inte 5-6 påslakanset och då två av varje för jag vill kunna bädda så jag har två likadana örngott. Lampor har jag, förutom i taket i vardagsrummet och det har funkat vara utan en där i över 15 år…

Dessutom så onödigt att ta mer på avbetalning då jag ska försöka få bort mina skulder. Ja, jag tar på avbetalning då jag ju egentligen inte har råd. Men det blir ju bara så dumt i längden.

Jag har inte haft någon större lust till att handla en massa på länge nu så jag hoppas att detta bara var något tillfälligt. Att gå in på hemsidor och lägga i varukorgen och sen lämna går ju men jag ska ju helst inte besöka dessa sidor då jag har lust att shoppa. Det enda jag behöver köpa är en ny vinterjacka och så ett lock till mikron.

Köpa väskor har jag inte velat på länge heller. Jo, det blev en i våras men det är den enda. Jag tänkte försöka lägga ut några till försäljning snart igen och ha kvar väskor jag använt mer än en gång sen jag köpte dom.  Jag handlade ju lite väl mycket för något år sedan, men det har jag minskat på en del nu. Jag vill ju bli av med mina skulder. 

 

5 svar på ”Det blev inget som tur är

 1. Jag vill bara säga att jag läst din blogg från och till i många år, tror jag hittade dig genom Michael Jackson, och jag är ledsen att du känner att du måste stänga ner den pga en jävla idiot. Men jag förstår också att det påverkar dig att få elaka kommentarer och att du tappar lusten. Jag önskar dig allt väl och hoppas du börjar blogga en dag igen! Tills dess får du ha det så bra, ta hand om dig och jag hoppas att allt som känns svårt blir lättare. Stor kram

  1. Hej. Tack så jättemycket för din fina kommentar. Ja, jag får ju så sällan kommentarer och får jag är det oftast ifrågasättande. Det är kul att veta att en del fortfarande besöker min blogg ibland. MJ har det tyvärr blivit en del mindre av senaste åren, men börjat komma tillbaka dit igen.. Min pappa gillade ju honom också (inte lika mkt som jag och hade tänkt sponsra mig om jag skulle göra tatuering) så tagit emot lite att ens en orka lyssna på honom.

   Jag har bestämt mig för att ha kvar bloggen. Även då det ibland är sällan jag skriver något så känns det skönt att ha den.

 2. Men snälla… de e ju väl bara att ge fan i att shoppa och se till att bli av med skulderna, vad är det som är svårt? 🙄

  1. När man inte har en aning om hur det kan vara att må så dåligt psykiskt att man shoppar för försöka döva smärtan…. Det är svårt! Du vet fattar bara inte det…. Jag borde egentligen inte svara på så dumma kommentarer som din men nu gjorde jag det. Jag har ett problem med shoppande när jag har ångest och mår skit DÄRFÖR.

  2. Aha nu ser jag ju att du är samma person som kommenterat innan… Ip nummer du vet. Du ifrågasatte varför min bror betalade biljett för yran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *