Det börjar kännas ok igen

Idag är det ju tisdag igen och jag brukar ju vara till daglig verksamhet då. Men jag stannade hemma idag också. Jag börjar må bättre igen psykisk, eller ja idag har jag en helt okej dag. Så jag får se hur det känns i natt och imorgon förmiddag. Jag tänker i alla fall sikta på att komma iväg någon dag denna vecka. De är ju i alla fall förstående när det gäller mig och att jag kan må dåligt ibland och inte orka ta mig iväg.

Sist jag gick till Coop var jag ju nära att få en panikattack efter att jag hade gått mer än halvvägs. Nu är jag ju så van med panikattacker så jag har lärt mig att hantera dessa på bästa sätt – jag låter dom inte vinna. Nu var jag på väg till Coop, jag hade någon minut kvar att gå, det var lika bra att fokusera på det jag skulle göra och få det gjort. Sen kan jag ju komma hem igen och kasta mig i sängen och må skit om jag så vill.

Risken är ju att jag inte vill ut alls mer om jag låter panikattacker, känslan av att en är nära, vinna. Det vill jag ju inte. Jag vill inte bli så hemmasittande som jag var förr då jag hade min sociala fobi som gjorde att jag inte ens klarade av att ta i dörrhandtaget till min ytterdörr utan att få panikattack. Jag blir alltid rädd för det så fort jag varit hemma i några dagar och inte ens varit ut med soporna. Men det kommer nog aldrig gå så långt igen, det ska jag se till.

Gammal bild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *