Det börjar likna nåt!

Jag har fått en del gjort med min blogg idag. Så nu börjar det likna nåt och det blir mer och mer som jag vill ha det. Jag har tillex fått in andra smileys än dom vanliga gula och som passar min blogg bättre. Tack Betty för det! Sedan har jag lagt in så det finns en svara knapp bland kommentarerna. Jag har uppdaterat ”Musiken” i menyn ovan, Ta en titt vet jag  :rockon   .Jag håller på nu med att fixa till så det är snyggare också bland kommentarerna, men börjar bli lite trött i skallen av att ha suttit vid datorn ett antal timmar. Så ska ta paus och fortsätter senare. Inte för att jag gör nåt speciellt nu under nyårsafton. Blir till att spendera den vid datorn, precis som flera andra nyårsaftnar den senaste tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *