Det gick ju ok

Igår fyllde jag år. Jag har tyckt att det känts så jobbigt att få vara helt ensam återigen, men det fungerade bra då jag försökte att inte tänka på det så mycket.

Jag var iväg till Jysk en sväng på förmiddagen för att köpa nya LED ljus då dessa jag hade smälte i somras då jag hade dessa i köksfönstret… Nu har jag nya och kommer faktiskt ta bort ljusen sen så jag inte gör om samma misstag. Det är ljusen ARNT jag köpt.

Sen på vägen hem blev det in på Coop för att köpa tårta och jag hade tur. Det fanns en tårta med kort datum så den kostade mig ju ungefär hälften än det normala priset. Så, jag åt nästan upp en 6-bitars tårta igår kväll själv. Men den är ju så god. Jordgubbstårta.

Sen blev det beställning av mat till middag.

Dagen blev helt okej ändå. Men det är så trist och deppigt att vara ensam tredje året på raken och julen blir ju inte bättre heller.

Jag önskar att andra kunde förstå hur ensam jag faktiskt är! Det är så svårt att få er att förstå. Ni som säger: jag känner mig också ensam … Ja, ni KÄNNER er ensam, men är ni verkligen ensam ensam? Har ni barn, partner, vänner ni träffar … DÅ ÄR NI INTE ENSAM PÅ SAMMA SÄTT SOM JAG så skärp er för fan. Förlåt men jag blir så arg när man försöker få mig att må bättre i min ensamhet med att säga att man är ensam eller känner sig ensam då man faktiskt inte är det alls!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 tankar om “Det gick ju ok”