Det här med städning…

Det kanske låter sjukt, men så här mycket som jag har gjort dom senaste dagarna har jag inte gjort på hela året! Nöjd med mig själv nu ska ni veta.

Jag ligger och kikar på en serie eller en film emellan att jag städar då jag får ont i ryggslutet såfort. Jag/min kropp är inte van vid att göra saker som att städa och hänga tvätt så det blir jobbigt. Nu håller jag på med badrummet. Jag fattar inte att jag låter det gå så pass att det blir så stökigt i lägenheten. Ligger mest saker och skräpar dock lite överallt så försvinner det så blir det fort fint igen.  Jag måste försöka se till att hålla det fint och städat genom att plocka och småstäda lite var dag.

Jag kommer ha ett möte med LSS hemma hos mig om några veckor. Det ska pratas om att jag ev. ska få städhjälp. Helt underbart om jag får den hjälpen. NEJ det handlar inte om att jag inte kan städa själv utan att detta är bara en sak som skulle göra att jag kommer må lite bättre psykiskt. Man mår ju inte speciellt bra av att ha det ostädat. Alla skulle nog vara glada över att få ha nån som kommer hem till en och städar, oavsett om man älskar att städa eller inte. Jag städar inte ofta alls då jag inte haft någon ork alls. I år har orken inte infunnits sig ofta ska ni veta. Jag är glad att jag har rätten till LSS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *