Det märks att jag inte har några av mina bästa dagar senaste tiden

Jag mådde ganska ok en – två dagar från det att jag kom hem igen från Göteborg, men sen har jag knappt klarat av att gå och handla utan att känna att panikattack är på gång när jag står i kö. Igår då jag var och handlade så var jag så darrig, jag brukar inte vara det och det har inget med om jag ätit nåt innan eller inte. Det satt i ett tag. Väldigt jobbigt faktiskt. Det var säkert nåt psykiskt. Sen har jag känt mig hängig i några dagar också, men tror inte att darrningarna har med det att göra. Jag mår fortfarande inte speciellt bra…

Men jag tar det dag för dag. Jag vet att jag kommer må lite bättre igen om någon vecka. Det är ju så det är för mig. Det går upp och ner. Mest upp senaste åren, förutom förra året då.

Idag har jag bara varit inomhus, men imorgon ska jag försöka ta mig till affären i alla fall. Jag måste även ta tag i mina promenader igen… Men det får bli när jag verkligen vill, huvudsaken är att jag inte isolerar mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *