Detta är inte sant!

Åh så frustrerad jag blir nu! För nån timma sen hände det nåt med mitt tema så jag fick radera det tema jag hade och installera det igen och sen börja om från början med ändringarna jag gjort. Javisst hade jag kunnat gjort en backup, jag var på g att göra det men lyckades ändå klicka på radera innan. Så går det då man egentligen borde sova.

Nu har jag i varje fall fixat med dom stora grejerna, resten tar jag då jag har fått sova lite. En del som ska översättas till svenska, datumet för inläggen ska ändras, det ska inte se ut som det gör nedan med arkiverat tätt ihop med Inga svar. Det värsta är ju fixat iallafall. Min bild och antalet besökare ska in ovanför ”följ mig via” i menyn.

Nu går jag och lägger mig.

Natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *