Detta är jag!

Jag orkar inte bry mig i om andra tycker jag är tjock etc. Jag vet att jag är tjock men jag gör ju nåt åt det. Jag har varit tjockare. Jag känner att jag vågar visa större delen av min kropp nu, inte bara på facebook som jag gjort idag utan även här i min blogg. Med större delen av min kropp så menar jag ju att det inte bara är bild på mitt ansikte utan resten av kroppen också. Jag mår just nu mycket bättre i mig själv också och det har en stor del med att göra att Stefan finns i  mitt liv. Jag trodde ju att ingen ville ha mig, men åh så fel jag hade. Det gick inte ens ett år som jag fick vara singel tills Stefan dök upp i mitt liv. Första bilden är spegelvänd ;).

Jag 150714 Jag 150714

3 reaktioner på ”Detta är jag!”

  1. Åh så himla roligt, du verkar ha vänt mycket i ditt liv till det positiva, väldigt imponerande. Kämpa på och grattis till er två. :rose:

    1. Ja, det är ca 20 kg jag gått ner. Tack 🙂 . Vi firar 10 månader idag ( då vi firar ett år är det också min systers bröllopsdag).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *