Detta hade jag gjort om jag vann 1 000 000 kronor

Jag tycker att det alltid är lika svårt att veta vad jag skulle göra om jag vann 1 000 000 kronor.

Det första jag kommer att tänka på är att betala av den skuld jag har så den är borta. Sen skulle jag kunna slappna av och göra sådant jag vill göra. En resa med min fästman hade inte suttit helt fel och vi vill ju båda två åka till samma länder dvs Australien, Kanada, Irland, Island och Tyskland. Till Kanada vill vi båda för att fiska. Hade varit grymt härligt. Kanske man hade tagit med sig pappa min också på den resan 😉 Men även så skulle vi nog ta en resa till ett varmt land med fina stränder. En rejält romantisk resa med fästmannen hade inte suttit helt fel med lite shopping också.

Att få komma bort och göra nåt riktigt kul hade varit helt underbart efter att knappt haft något liv under flera års tid.

Jag skulle även se till att ta körkort och skaffa mig en bil så man slipper vara så beroende av andra.

Lite av pengarna kommer att gå till mitt kommande syskonbarn.

Åh vad jag känner mig tråkig men detta är vad jag vill göra.

backplate_tavling_april2012_500x154.png
Om du inte vinner en miljon kan du iallafall spara pengar via Compricer på att jämföra elbolag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen