Detta ifrågasättande

Det är lite roligt det där att jag blir ifrågasatt när jag till exempel köper en klocka för 800 kronor nu då jag har skulder. Att det vore bättre att lägga dessa 800 på skulderna. Ja, det vore bättre vilket jag vet. Men samtidigt så hade dessa 800 ändå kunnat gått till pizzor eller annan skräpmat, det kunde ha gått till alkohol (en del av det) eller nåt annat som jag inte ens kommer ha kvar.  Jag är HEMMA hela jäkla dagarna och jag gör ingenting som kostar mig pengar, jag har ingen hobby etc.

Jag betalar alla räkningar/skulder som  jag ska, vilket jag egentligen inte behöver ta upp här. Jag betalar skulderna utefter den plan jag har med dom olika  jag betalar till varje månad. Jag har lite kvar att leva på varje månad.

Jag har själv satt mig i denna sits. Jag får kanske skylla mig själv som är så ärlig då jag skriver,  men jag vill vara ärlig för jag tror att det kan hjälpa någon. Visa att man inte är så ensam om skulder. Eller som när det gäller psykiska hälsan som jag ibland skriver om (mer sällan nu synd nog), att det ÄR OKEJ att vara ärlig och öppen med  hur man mår.

Även då man har skulder så har man LOV ATT LEVA också.

Ingen av er som läser min blogg vet vad jag gör för att få bukt på mina skulder eller hur jag mår, så snälla ni DÖM MIG INTE! Jag har gått en vecka med en hemsk ångest nu vilket jag tror har en del med skulderna att göra.

Jag gör MITT BÄSTA för att lösa detta. Jag säljer en massa saker, även om det är för 100 kronor  så blir det ändå lite till slut att kunna betala skuld med.

 

Jag kan välja att ta bort mina äldre inlägg om just skulderna, men det tänker jag inte göra.

5 reaktioner på ”Detta ifrågasättande”

  1. Bara för att tex jag skrev något, så menade jag inget illa. Jag kan ju inte veta hur du ska reagera på det jag skrev, men jag skrev inget elakt. Det var med omtanke. Men jag ska absolut inte kommentera kring det igen om det är känsligt. Du fixar detta ska du se! 🙂

  2. Det finns alltid personer som gillar att säga sin åsikt på bekostnad av andra. Kämpa på! ❤️

  3. Väldigt fint foto på dig gumman. <3

    Uppenbarligen finns det bittra missnöjda och missunnsamma människor som mår bra av att kritisera och kasta skit hela tiden. Det här är din blogg och sitt liv, dina val. Försök att inte ta åt dig, vet det är svårt särskilt när man inte mår bra sen innan, men det här är människor som inte förtjänar varken din tid eller energi. Så kallade icke människor som bara vill förstöra.

    Du har en bra självkänsla och har gjort så otroligt många positiva förändringar i ditt liv senaste tio åren, otroligt starkt jobbat av dig. Du kan klappa dig på axeln över hur du hela tiden utvecklas och blir starkare och starkare. Skulder har nog de flesta och så länge man ändå betalar sina skulder så vad finns att säga? Låt dom kommentera sin skit och bara ignorera dom, det är bästa medicinen. Love you <3<3 <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *