Detta med balkong eller altan

Sedan jag fick det finare hos mig bara genom att få nytapetserat så har jag börjat gilla inredning mer och mer. Jag har även hittat min egen stil. Det tog ju ett bra tag efter att jag flyttade hemifrån tills jag visste hur jag faktiskt vill ha det. Rosa, vitt, lila, grönt isch,  lite svart och grått är färgerna hos mig. Jag vill ha det enkelt men fint.

 

Det jag saknar hos mig är en balkong eller uteplats. Jag har bara en så kallad fransk balkong samt ett större rum med massa fönster som egentligen ska gå att göra till balkong typ genom att öppna alla fönster.. Knappt någon öppnar upp där utan använder som ett extra vanligt rum året runt.  Den franska balkongen vill jag inte ens kliva ut på då den är så äcklig. Jo jag brukar skrubba rent men det blir fort fågelskit där. Jag får ändå inte heller knappt plats att stå på den. Men nästa gång jag flyttar hoppas jag att det finns en uteplats eller balkong. Något jag faktiskt tycker är fint är altanräcke i glas. Det hade passat min stil och smak på en altan. Visst är det fint i trä också men jag föredrar faktiskt glas. 

Jag använder ju till och med mycket glas/fönster i Sims4 då jag bygger mina hus. Jag är så kass på att fixa fint ute i Sims men husen blir ok. Syns i alla fall att jag använder glasräcken en hel del. Jag ska ta med mig datorn då jag åker bort så kan sitta lite med Sims, kanske jag kan få lite hjälp med i hur jag kan göra. Få lite förslag av någon som inte ens spelar detta spel men kan se med andra ögon så att säga vad som kanske fattas ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *