Detta med snus…

När jag träffade S så fick jag reda på att han snusar. Först tyckte jag att det var vidrigt och att han mer än gärna får sluta med det. Men så kom jag på sen också att det är ju bättre att han snusar än att han röker. Doften av snus är dessutom nåt som jag faktiskt klarar av, till skillnad från cigarettröken. Kalla mig knäpp, men ibland så tycker jag faktiskt om doften av just snus, riktigt snus och inte sån annan som finns att köpa.

Min pappa har snusat så länge jag kan minnas. Det skulle kännas väldigt konstigt om han lade av med det helt, Det är en del av honom på nåt sätt.

Det är egentligen bara roligt att S och pappa har nåt gemensamt.

Man kan nästan säga att snus är en del av mitt liv, även då jag själv inte snusar och aldrig en haft en enda tanke på att ens testa.

Jag var inne och spanade på Snusbolaget. Den sidan vore ju nåt för både S och pappa kanske. Eller perfekt att handla på om man vill köpa nåt i present till den som snusar. Om man hellre vill göra sitt eget snus så finns det produkter för det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.