Diamond Painting klar

Denna diamond painting hade blivit så mycket bättre om den var större. Nu är den så pixlig, men man kan väl ändå se vad det föreställer. Men jag är klar nu som sagt med denna som jag har hållit på med ett tag. Jag sitter bara när jag orkar för det blir så jobbigt att sitta med dessa tavlor när man inte är så pigg vilket jag inte var i flera veckors tid under hösten.

Jag har tre till att slutföra, två som ligger oöppnade (ena är så liten så tror den blir dålig) och sen har jag fem som jag köpt som jag väntar på. Jag har hittat två sidor som är väldigt billiga så jag har råd att fortsätta med detta. Det tar en månad drygt att få hem dessa men det tar ju även ett bra tag att göra klar en tavla så tiden för leverans är ju inga problem som så.

Skriver ett inlägg sen om vilka sidor jag handlat från.

Jag har även köpt lite extra som gör att det blir lättare och roligare att sitta med dessa pilliga tavlor. Förvaring för diamanterna/pärlorna och ny bättre ”duttpenna” till exempel.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen