Dumma diskmaskin!

Jag funderar allvarligt på att låta bli att ha en diskmaskin. Nu har det blivit nåt strul igen med den. Jag tänkte jag ska rengöra den helt. Satte igång den tom, men efter några minuter fick jag felkod f10. Googlade…  Jag har gjort vad jag kunnat själv, men jag vågar inte lossa på slangar och sånt så jag har nu skickat in en felanmälan till Rikshem. Vattnet vill inte försvinna, så det ligger kvar i botten. Jag har tagit bort och rengjort det som går, känt efter om det ligger något där vattnet töms… Men ja…

Fast tar jag bort diskmaskinen kommer jag ju att sakna den då den är så bra att ha speciellt när jag verkligen inte mår bra psykiskt. Att stå och diska är något jag inte orkar med de dagarna. Nog för att jag har diskat för hand nu ett tag och det har gått bra,  men det är  för att jag hela tiden glömmer bort att köpa maskindiskmedel.

Det känns som att jag har samma problem med denna diskmaskin nu som jag hade med min förra egna (jag har denna nuvarande via Rikshem och betalar 100kr extra på hyran).

Jag har som sagt var tagit loss och rengjort allt. Jag har fått bort allt vatten i botten så det inte står och börjar lukta surt innan hjälp kommer. Stängt av elen till diskmaskinen.

Nu får jag ju bara hoppas att det är något enkelt att fixa och att jag inte måste betala något själv.

Det känns som att jag skickar in en felanmälan var och varannan månad just nu.. 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *