Dumma diskmaskin

Mötte en från rikshem utanför porten. Han skulle inte till mig men han kunde ta mitt ärende med en gång då han ändå skulle vara i det här huset.

Diskmaskin krånglar ju. Disken överst blir inte ren. Hittades litet litet skräp som täppte för ett litet litet hål. Men det verkar vara nåt annat fel. Nåt skit. Den får jobba på som fan en stund in i programmet och sen blir disken inte ens torr.

Diskmaskinen är inte så gammal så den kan gå på garantin, om jag har tur. Om det är skräp som täpper till så får jag stå för kostnaden. Antar det kan gå på hemförsäkring , ska kolla upp det.

Jag är noga med att ta bort matrester innan jag ställer in i maskinen. Så jag skulle bli förbannad på mig själv om det är skräp som orsakar felet.

Fick ett sms från Cylinda nu när jag skriver detta inlägg och en tekniker kommer till mig nästa vecka. 

Håll tummarna på att det är nåt som går på garantin! 

Det ser ju ut som det gör hos mig nu men det får så vara. Jag försöker sälja min mikro så jag får plats med diskställ igen så det går att diska för hand tillsvidare. Mikron använder jag väldigt sällan ändå och den användes mest till att värma vatten till te, jag har ju en vattenkokare nu.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *