Dumma hjärna!

Idag mår jag inget vidare. Är helt slut efter gårdagen och då var det ju egentligen inget speciellt jag gjorde. Jag kände mig inte ens speciellt trött efter att jag kom hem förutom att jag kände att huvudvärk var på gång. Jag var alltså ovanligt nog pigg för att ha åkt buss… Det tar på mina krafter ofta då jag gjort något så litet som att åka buss.

Jag sov till 13.30 idag, Vaknade av att S skickade flera sms till mig (snarare spam, men det är så vi är) och blev lite förvånad att jag hade sovit så många timmar.

Idag är jag trött och seg med lätt huvudvärk, men det blir väl bättre imorgon antar jag.

Det ska bli intressant att se hur jag kommer må efter att jag börjat på daglig verksamhet. Jag kommer ju vara där en gång i veckan och bara några timmar, men det kan vara nog så jobbigt för mig. Bara att åka buss får mig att bli helt slut.

Imorgon kommer hon jag har kontakt med angående daglig verksamhet att ringa mig och boka in en dag vi ska iväg dit jag kan få vara tills vidare. Jag vet inte vad jag vill egentligen, men jag vet ju att det bara är bra att jag får komma iväg och göra något en gång i veckan och dessutom är det så fritt på detta ställe som jag ska göra ett besök på.  Det är nog ändå det bästa att det är så fritt i början för mig.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *