Dumma huvudvärk

Sitter här i mitt i natten, eller ja tidig morgon är det ju nu i och för sig. Har haft en sån där jobbig huvudvärk som börjar lätt och strålar typ mot nacken. Sova funkar inte för det blir värre och tabletter funkar inte heller.  Eller, jag sov några timmar och vaknade med värre värk och valde att göra några rosta mackor med massa Bregott extra saltad på samt ett glas dubbel Treo. Dum som jag är så tog jag inte på mig glasögonen haha. Det hjälpte att få i mig nåt, men har fortfarande lite ont i nacken eller ja är lite stel. Huvudsaken är ju att huvudvärken är borta.

Nackdelen är ju att jag just nu vid 04 känner mig mer pigg än vad jag gjort under några dagar nu…Jag var väldigt snorig förra veckan några dagar och allmänt hängig.

Kanske bra ändå att dygnet är lite som det är så jag kanske orkar stanna i stan natten mot söndag längre än till efter talet vid midnatt på lördag.  Orka lär jag väl, det jag är nervös för är hur jag ska komma hem.. Om jag kommer med på buss oavsett tid jag väljer att åker. Det ordnar sig med Yran. 

Anledningen till att jag fick biljett till årets Yran är för att jag så gärna ville se Carola. Men jag vill ju för en gång skull se talet vid midnatt också. Sen efter talet är ju Ava Max och jag hoppas jag orkar stanna kvar till henne. 

Jag har huvudvärk sällan numera och det är jag ju ändå tacksam för. Jag vet ju dessutom vad som hjälper mot en viss huvudvärk jag brukar få. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *