DV och träffade en gammal kompis

Den här veckan har varit lite jobbig. Jag har haft lätt huvudvärk nästan varje dag och det var värst igår kväll. Jag har ändå tagit mig iväg till dv, så heja mig! Jag funderade på att stanna hemma idag fredag och vila på grund av hur jag mått, men kom ju iväg ändå. Jag blir faktiskt stolt över mig själv varenda gång jag tagit mig iväg till dv fast jag inte orkat och extra stolt då jag är iväg måndag – fredag. Hoppas att det blir så nästa vecka också. Ibland brukar jag räkna ut hur mycket i hab.ersättning det blir om jag är iväg som det är tänkt och det sporrar mig faktiskt litegrann. Det är ju inte mycket jag får men det hjälper mig ändå lite att betala några mindre räkningar varje månad. 

När jag var på väg hem idag så träffade jag på en gammal kompis utanför hotell Östersund. Blev så paff och glad. Vi har tänkt att ses nåt (har skrivit till henne tidigare på Instagram) men eftersom jag varit sjuk och inte mått vidare bra överlag och hon haft sitt så har vi inte setts än. Men nu sågs vi en liten snabbis av en ren och skär slump. Jag vet inte när vi sågs sist men det är många år sedan nu sist. Hon var den enda som var snäll mot mig då jag gick höstterminen av 7an på Torvallaskolan. Det är jag för evigt tacksam för. Hade det inte varit för henne så hade jag nog skolkat ännu mer än vad jag gjorde. Jag gick till skolan på morgonen och gick hem sen vid lunchtid. Det kom fram att jag skolkade eftersom pappa var hemma en gång… Vad jag kan minnas så verkar det inte som att nån lärare ens märkt att jag inte var där hela dagarna. Sen är det ju inte så konstigt eller egentligen då vi ofta hade vikarier. 

 

Eftersom jag mått som jag mått och varit lite mosig i huvudet på grund av huvudvärk så har jag mest färglagt den här veckan. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *