Dv, panik och diamond painting

Denna vecka kom jag iväg till dv tre dagar på raken. Onsdag – fredag. Det blev jobbigt på bussen in mot stan i och för sig men då jag kom till dv och fått sitta ner ett tag i mitt rum där så kändes det bättre. Var nära panikattack. Att det kändes jobbigt på bussen är ju förståeligt då jag ju varit hemma så mycket i år på grund av min psykiska ohälsa och sen några veckor sjuk.

Idag är jag så trött, men det är inte så konstigt. Normalt för mig. Det tar på mina krafter att åka buss ibland. Blev dessutom lite panik inne på Coop igår så behövde låna nyckeln till toaletten. Men snälla, kan inte vägghängda toaletter förbjudas? Jag avskyr dessa!

Får se om jag orkar iväg på tisdag men kan ju nog vara bra för mig att vara iväg det datumet, så jag slipper tänka så mycket.  

Min diamond painting jag håller på med på dv börjar närma sig halvt klar nu. 

2 reaktioner på ”Dv, panik och diamond painting”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *