Elbil

Jag har inte och kommer nog aldrig att skaffa eget körkort (jag började ju och skulle ta det för ett x antal år sedan) men min S håller på och gör det nu. Han kollar redan efter en bil att köpa då han är väldigt säker på att han klarar teoriprovet nästa gång. Tredje gången gillt med andra ord. Jag tror att han kommer att klara det! 

Jag är inte vidare insatt i bilar men jag har ju fått åka i elbil några gånger (tillhör kommunen) och jag tycker att dessa bilar är sköna att åka i. Jag har sett att det finns en del bilar som tillhör kommunen stå och ladda. Så det är ju det också, att det ska finnas någonstans att ladda bilen och jag har förstått det som att det som privatperson inte är så lätt att hitta ett ställe att ladda på beroende på var man bor/är. Laddstolpar Nacka kan hjälpa till med att fixa laddstolpe där det behövs om det så är inom en bostadsrättsförening eller ett företag.

Svårt att förklara hur jag menar med att det är skönt att åka i dessa bilar. Lite tystare.. Som även elbussarna ju är. Elbussarna här i stan gillar jag eftersom bättre med utrymme och har ju åkt med ena nästan varje gång jag ska iväg till dagliga verksamheten, 

Så man kan ju hoppas att S vill ha en elbil i framtiden… I början blir det någon billig begagnad bil som passar att ha inom hans yrke tydligen samt få plats med diverse av hans konst. Vi får se hur det blir med det. 

I alla fall så har vi bestämt att han kan komma och hämta mig i Uppsala när jag ska nedåt till honom. Så jag slipper tänka på dessa byten som jag tycker är jobbiga. 

Önskar han skaffade sig en elbil men jag tror inte att han faktiskt vill ha en.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *