En bra vecka

En bra vecka då det kommer till mitt psykiska mående alltså. Förutom dom två episoder av att ha svårt att andas efter duschning så har jag mått ganska bra. Min kropp nästan drar och sliter i mig och vill gå ut. Att min kropp gör så är ingenting jag är van vid alls längre. Jag längtar efter att få gå ut. Kommer gå ut en sväng lite senare, måste bara bli torr efter badet först. Jag kommer då ha varit ut 2 gånger på mindre än 1 dygn. Otroligt va?

Fick mail idag från vuxenrehab förresten. Har tid där på fredag, men hur fan ska jag ta mig dit? Ligger ute på frösön och jag har aldrig varit till det ställe jag skulle till. Känner som ingen som har bil och tiden är helt fel för mig. Vid 10.00. Det kommer inte gå. Jag måste se till att dom får komma hem till  mig istället , första gångerna iallafall. Dom vill ju träffa mig och min läkare på psykiatrin vill ju träffa mig ang uppföljning då det kommer till min medicin (Fluoxetin).


Alltså, jag känner jag har med problem med att ta mig iväg, på vilket sätt och hur jag hittar etc än om jag kan komma ut eller inte. Fixar sig väl på nåt sätt.

Jag har mailat psykologen som ville träffa mig på fredag. Skrivit hur jag känner ang hur jag ska ta mig iväg dit och lite annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *