En dag i badhusparken

I söndags var jag med Monika och hennes dotter in stan och Badhusparken, var sista dagen med Yran och även med tivolit. Kunde dock inte gå och se någon artist just på söndagen då det inte såldes fler biljetter. Var ju egentligen inga jag ville se heller.  Vi var där i Bahusparken i flera i timmar. Gick runt en del, köpte lite saker, lekte med hennes dotter.. Lilla S tycker ju så mycket om då jag lyfter upp henne så där i luften, även så älskar hon att bli ”jagad” då hon kryper. Hennes skratt är som medicin för själen! 

Det är så kul att jag äntligen fått lite bättre liv och faktiskt träffar vänner och gör saker. Nog för att jag mådde dåligt strax innan vi skulle ta bussen hem men det gick ju bra mest hela tiden.  Innan vi skulle hem så passade vi på att gå in på Traktören och köpa oss en varsin sallad. Tänkte sitta i Kyrkparken och äta men jag orkade inte på grund av huvudvärk och mådde lite psykiskt dåligt.  Vi satt där ändå ett tag eftersom det skulle ta runt 30 minuter till dess att bussen gick.  Minns inte när jag sist faktiskt var i just Kyrkparken, jag går ju bara förbi där ibland.

Jag köpte två ”flaggor” , en Metallica och en Nightwish samt en kul mössa som jag sett på TikTok förut och som jag velat ha en av. Lite onödigt köp kanske men lite kul må man ju få ha trots man är snart 39 år. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *