En dag med massa sömn

Herregud vad jag har sovit många timmar. Jag somnade någon gång på förmiddagen (om jag minns rätt nu) och vaknade för dryga timmen sedan. Vaknade upp med en rejäl huvudvärk men den försvann i och med att jag fick i mig näring. Jag har fått sova väldigt djupt och gott. Enligt Micke har jag snarkat en hel massa också. Jag brukar vara otroligt tyst för det mesta då jag sover, lite för tyst enligt vissa.

Nu blev det ju skit igen vad gäller att ha rätt på dygnet. Jag får vara glad att jag har haft dygnet någorlunda rätt i flera veckor iallafall. Det är ju alltid något.

Vad jag ska göra inatt har jag ingen aning om. Kanske blir lite läsning av bloggar jag följer, nåt avsnitt av Downton Abbey , en så underbart bra serie förövrigt.

Puss på er  😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *