En jobbig tid

Idag är första dagen på flera veckor som jag faktiskt mår ok. Har varit nere i en svacka i cirka tre veckor. Det märks att jag mår bättre eftersom jag idag har tvättat, plockat skräp ( dålig på att slänga skräp direkt i papperskorg), plockat i och ur diskmaskinen, gjort rent och fint på diskbänk och spis samt bytt sängkläder. Detta har jag verkligen inte orkat med på länge.

Det har varit jobbiga veckor, för minsta lilla har jag gråtit.

Knappt att jag ens orkat med att ens tänka på att laga mat. Tur att det finns lättlagat på affären dvs plocksallad och annat sånt, även då det varit jobbigt vissa gånger att vara till affären då jag känt mig så himla yr och svettig och bara vill därifrån så har jag ju ändå varit UT. Jag vet ju att jag klarar att vara ut bara jag tvingar iväg mig själv. Jag försöker att komma ut några gånger i veckan och  då jag inte mår bra alls känns det extra viktigt. Jag vill inte hamna där jag var förr, då jag var ut kanske 2-3 gånger om året på grund av social fobi. Jag tar inga längre promenader, att gå till affären räcker gott och väl då jag är i en svacka.

Det var väldigt längesen som jag mådde såhär dåligt. Visst, jag har mått dåligt många gånger men inte så att det har hållit i sig i flera veckor.

2 svar på ”En jobbig tid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *