En liten brand…

Natten till idag var inget kul alls. Igår kväll, sent, satt jag och pratade med Stefan på skype och helt plötsligt märker jag att ett ljus jag haft på tv’n brinner mycket mer än det borde göra. Det började brinna ovanpå tv’n. Jag hann släcka så det blev inte mer än det hål som är nu samt en hel massa sot. Fick städa en massa inatt samt vädra en hel massa. Det luktar fortfarande illa här men inte alls i närheten av hur det luktade inatt. Tur nog så hade jag inte somnat ifrån och glömt släcka ljuset och det är himla tur att lågan inte blev större för då hade det börjat brinna i tyget jag har på väggen bakom tv’n.

Jag fick ju panik då det brann, såklart. Stefan skulle egentligen lägga sig , vi hade börjat säga godnatt till varandra, men han satt uppe ett tag till för att försäkra sig om att jag hade lugnat ner mig lite och att jag mådde lite bättre.

Nu kommer jag nog inte våga tända ett ljus på mycket länge. Ljuset jag hade var ett värmeljus i en liten lykta jag hade.

Jag är glad att jag har brandvarnare, brandfilt och brandsläckare. Behövde ju inte använda släckaren denna gång utan tog bara en handduk och kvävde elden med.

Såhär ser tv’n ut nu(man kan se resterna från värmeljuset):

IMG_3769

Detta är verkligen inte alls min vecka tydligen. Först är sjuk sen då jag börjar må bättre så börjar det brinna. Jag mår inget vidare psykiskt idag om jag ska vara ärlig. Har mest sovit och gråtit från och till. Gråtit av lättnad över att det inte blev värre samt av hur jävla dum jag var som hade ett ljus på tv’n. Idag skulle jag till stan och köpa stearinljus på Indiska… Ja, ni förstår nog att jag INTE åkte dit idag.

Efter denna händelse så kände jag att jag var värd att äta pizza idag, så pizza blev det till middag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *