En liten fråga – Men långt inlägg

Varför går man in och besöker en blogg om och om igen och även LÄSER den om man inte ens gillar den? Som tillex denna kommentar jag fått på bloggplus topplista:

Ren underhållning med den skeva verklighetsuppfattningen & taftiga försöket att underhålla andra med youtube fräckisar filmtips & so on. Skrattar varje gång åt det skeva… fortsätt så! 😛

Jag fattar ju att det är ironi från denna person. Visst kan man inte tycka om allt och alla men  om man nu inte gillar någons blogg etc så slutar man ju gå in på den. Jag vet att min blogg inte är dålig, tråkig eller att jag har en skev verklighetsuppfattning.. Vart nu denna person som skrev det fick det ifrån?  Har jag det?

Jag har även fått en kommentar på samma sida om att jag skulle sitta och skriva bra saker själv om min blogg där, vilket jag inte gör. Eller jo, en gång har jag gjort det men det var en fråga till en som hade skrivit nåt negativt där.

Gillar inte att man är anonym då man kommenterar där, för man kan ju skriva nästan vad som helst tydligen även om det står innan man ska till att kommentera att negativa kommentarer inte tillåts.

Det är väl egentligen inget alls att haka upp sig på och jag vet att jag får ta sådana saker då jag lägger ut mitt liv på nätet så mycket som jag gör. Men jag är ändå inte så stark i själven som jag kan tro ibland, så stark att jag bara kan skita i det negativa och se på dom andra positiva ibland.

Ibland då jag ser nåt elakt eller sådant jag tar illa vid mig av så tänker jag ”kunde dom inte bättre än så?”.

 

Sen: detta är ingen modeblogg, fotoblogg etc. Detta är en blogg om mitt liv, hur jag har det i mitt liv, vad jag gör på dagarna, hur jag mår psykiskt samt en hel massa annat. Gillas inte det då kan man lika gärna dra från bloggen med en gång!! 

En annan sak är också att jag ser HELLRE att ni som tycker som ni gör om min blogg lämnar en kommentar här hos mig i min blogg istället så jag inte behöver läsa om det någon annanstans.

Det är nog bäst att jag avslutar detta nu :P. Nej jag är inte ute efter sympatier, jag ville mest skriva av mig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *