En liten promenad till affären

Jag och Micke var iväg till affärn lite tidigare. Jag har annars låtit Micke få gå ensam men nu var det jag som sa att jag ville iväg.  Det var skönt att få komma ut. Ska verkligen försöka att ta mig ut minst en gång i veckan, även om det bara är till affären. Jag hade ont i magen innan jag gick men jag verkligen tvingade iväg mig själv. Nu får vi se när det blir nästa gång jag går ut. Det var skönt ute, men blåste lite kallt.

ute

Nästa gång jag går ut så går jag åt motsatt håll, ingen risk att jag går till affärn och av gammal vana köper mig nåt onyttigt. Idag blev det bara handlat sådant jag behövde som mat. Köpte två par sockar också idag som var på rea. Behövde sockar så var lika bra att passa på då dom var billiga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *