En mysig lördag

I lördags var jag hem till en av mina bästa vänner i Brunflo och spenderade hela dagen hos henne. Vi tog en promenad, fikade, myste med bebis (4 månader),  åt middag, hälsade på mitt ex och hans vän han bor hos. Jag har ju inte varit till Brunflo på många år då det kostat för mycket för mig att ta mig dit och jag har ju behövt åka buss dit, men nu fungerar det busskort jag har på både stadsbussarna och bussen till Brunflo så det finns ju som ingen anledning för mig att inte åka dit på grund av dyrt med bussen. Jag kommer helt klart åka iväg fler gånger nu.

Det var så mysigt att träffa denna lilla tjej S. Jag behövde verkligen en dag som denna. Hade även med mig en present som jag hade köpt tidigare i somras. Jag tycker att det är ren självklarhet att köpa något till ett barn då man träffar det för första gången. Man behöver ju inte köpa något dyrt.

Jag hade en riktigt bra dag.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *